iPhone 5S lekker inn i nye bilder

Det er lekket nye bilder av iPhone 5S som viser terminalen praktisk talt i sin helhet. I disse nye bildene har vi også muligheten til å tydelig sette pris på den doble LED-blitsen som det er blitt snakket om så mye de siste dagene. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S lekker inn i nye bilder

iPhone 5S lekker inn i nye bilder

Bildene av dette kurset Iphone 5sSom vi allerede har sagt, viser de nesten alle aspekter av terminalen. I de dypeste fordypningene ser det ut til at vi vil finne oss foran en kraftig Apple A7-prosessor.

På den annen side får du se dual-LED-blitsen tydelig og presist for første gang, og som lenge har ryktet er et av lysene en annen farge, visstnok er denne farget en annen farge for å hjelpe for å få de perfekte hvitbalansemålingene når du tar et bilde. Skuffene for nano SIM-kort er tilgjengelige i forskjellige farger, og resten av delene malt i blått, indikerer også at vi kunne se et bredt spekter av farger i den nye iPhone 5S. Det ser ut til at de av eplet bare kommer til å slutte å produsere i fargene svart og hvitt.

iPhone 5S lekker inn i nye bilder

Som du kanskje allerede har forestilt deg, har ikke disse bildene offisiell karakter med det vi kan finne før en annen forfalskning.

Det som er klart, er at vi kommer nærmere og nærmere hva egenskapene og det endelige aspektet av den nye Apple-terminalen kan være.

Ikke glem å besøke Planeta Red for å være klar over nyheter eller detaljer knyttet til dette Iphone 5s.