iPhone 5s med fingeravtrykkleser Ryktene er tilbake!

Sannheten er at i bloggen vår har vi snakket mange ganger om Iphone 5s, av den nye generasjonen av manzana. Imidlertid er det et rykte om ham som har gått rundt, bekreftet av nye bevis og nektet av eksperter at vi i dag har nyheter igjen, og at det ikke ville skade at vi faktisk tar hensyn til det som kunne skje i Den neste presentasjonshendelsen for selskapet, fordi det skal sies for de av dere som er tapt at det er mer enn sannsynlig at vi har det offisielt i september.

Men hva sitter vi igjen med, Kommer iPhone 5s med en fingeravtrykksleser eller ikke? Sannheten er at i dag har flere rykter lekket om muligheten for å inkludere den som standard i sin nye generasjonsversjon uten å måtte vente på den komplette endringen av iPhone 6. Og selv om det er flere eksperter og bildene som er lekket fra skissen av hvordan systemet vil fungere, IMHO, ser det ut til at vi ikke vil se denne teknologien i neste iPhone 5s.

Faktisk grunnene til at den neste iPhone 5s kommer ikke med fingeravtrykksleser De er den høye prisen den vil anta i et marked som fremdeles er i krise, noe som er et kjennetegn som ikke overbeviser de som tviler på kjøpet, og heller ikke vil skille det fra konkurransen i tilfelle de vil prøve å opprettholde markedet. At vi husker for eksistensen av mange flere terminaler fra forskjellige produsenter, gjør at Apple harseler utviklingen i salget av sin iPhone. Tror du dette ryktet vil bli en realitet?