iPhone 5S mot en mulig oppstand av sine trofaste

Han Apple iPhone 5S Det er en smarttelefon som mange forventer å se neste september, selv om det foreløpig ikke er noe offisielt. Den brede konsensus om teknologisk mening sier at det er veldig sannsynlig at den nye Apple-terminalen bare er en oppdatering av den nåværende iPhone 5 og en iPhone 6 ikke ville komme før neste 2014. Vi tror imidlertid at hvis Apple lanserer iPhone 5S uten ekte Endringer og uten noen form for innovasjon vil kunne provosere en oppstand blant en stor del av hans tilhengere, som ivrig venter på noe “nyskapende”.

iPhone 5S og misnøye med den trofaste

iPhone 5S mot en mulig oppstand av sine trofaste

Det er tegn på at Iphone 5s inn kunne komme i løpet av de neste månedene. I løpet av helgen ble vi informert om at noen forhandlere som Wal-Mart og AT&T allerede begynner å tilby rabatter på iPhone 5. Når det gjelder spesifikasjoner for den kommende iPhone, er det forventet at den kjører under iOS 7. og det har gått rykter om et mulig bakkamera på 13 megapiksler, en bedre prosessor og muligens en inkludering av en fingeravtrykksskanner, selv om dette kan være for iPhone 6 som vil bli presentert som vi allerede har sagt, den neste 2014. De siste lekkasjene antyder også en fantastisk dual LED-blits for iPhone 5S, selv om dette ikke virker veldig ekte …

Hvor vil nyvinningen virkelig være i det nye Iphone 5s? Vi har hørt alle slags rykter, inkludert et bredere utvalg av farger, rykter om en billig iPhone så vel som en større skjerm, men nylige komponenter og lekkasje som ser ut til å indikere at denne iPhone 5S vil ha praktisk talt samme design som den nåværende iPhone 5.

Vi har selvfølgelig ingen måte å bekrefte disse lekkede detaljene, så vi må nøye oss med tvil.

Vi kommer nærmere den nye Apple-terminalen, og vi vil se om dens aspekter forårsaker en oppstand hos forbrukerne eller ikke.

¿Hvilke nyheter eller “innovasjoner” forventer du i den nye iPhone 5S?