iPhone 5S og iPhone 5C i en tøff utholdenhetstest

Og det er ikke på lang tid siden de nye ble presentert Iphone 5s og Iphone 5c Og vi har allerede en interessant og hard motstandstest på nettverket der begge terminalene er skviset maksimalt for å bekrefte førstehånds i hvilken grad de klarer å motstå. Denne nye utholdenhetstesten viser oss også to nåværende terminaler som Samsung Galaxy S4 og den nye Motorola Moto X. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S og iPhone 5C i en tøff utholdenhetstest

iPhone 5S og iPhone 5C i en tøff utholdenhetstest

Han iPhone 5S og iPhone 5C de blir utsatt for flere og tøffe utholdenhetstester for å se hvor langt de kan gå. Det mest overraskende med alt dette er at den nye Motorolo Moto X er den terminalen som oppfører seg best i slike situasjoner.

Og det er at til sorg for de trofaste følgere av Apple vil vi fortelle deg at den nye iPhone 5S og Iphone 5c de besto nok vanskeligheter i disse testene. I tillegg, og i følge analytikerne som har ansvaret for å utføre testene, bekrefter de at den nye Iphone 5s den motstår mye verre enn forgjengeren.

Videoen, som er vert på YouTube av brukeren ElectronicsBreak, har en total varighet på 3 minutter. Uten tvil anbefaler vi at du ser det i sin helhet og at du kommenterer inntrykkene dine senere.

¿Du er overrasket over at Motorola Moto X har vært den absolutte vinneren av denne nye ytelsestesten? ¿Du forventet mer motstand og robusthet i det nye Iphone 5s og iPhone 5C?