iPhone 5S og iPhone 5C: markedslansering 20. september

Sannheten er det iPhone-verden Det gir oss stadig å snakke, men sannheten er at vi foreløpig bare har rykter og flere rykter, som ikke ender opp med å gjøre oss oppmerksom på virkeligheten til den neste telefonen eller når den vil være tilgjengelig, men sannheten er at hvis vi finner noen ideer å forestille seg hva Cupertino ikke vil fortelle oss. Og dansedatoen for øyeblikket ser ut til å fokusere fra de forskjellige kildene i september måned.

Hvis vi snakket om noen dager siden Dato for presentasjon av iPhone-hendelser og nesten alle av dem omtalte 10. september som den store dagen, sannheten er at i virkeligheten nå stilles spørsmålet med referanse til løslatelsesdagen. Og i dette tilfellet er sannheten at vi kommer til å finne at det sannsynligvis vil ramme markedet 20. september, det vil si på en ganske interessant dato og mer enn sannsynlig for de andre begivenhetene i Cupertino, der en uke senere hadde vi iPhone i hovedmarkedene.

Sannheten er at dette fremdeles er et rykte, men det ville ikke overraske meg hvis vi så iPhone på markedet på den datoen, selv om det er presentasjonen i de første markedene, og Spania endelig ikke er valgt, skal det sies at vi faktisk ville ha enn vent noen dager til. I alle fall tror jeg at Apple i det første og andre markedet vil ha iPhone i hyllene dine før utgangen av september Ingenting mangler!