IPhone 5S og iPhone 5C skal selges 20. september

IPhone 5S og iPhone 5C skal selges 20. september

Iphone 5c

Kanskje presentasjonen av de nye iPhones-modellene, Iphone 5c og Iphone 5s av Apple er ferdig 10. september som du vet. Men hvis det som ryktes er sant, kan det hende at salget av disse terminalene ikke skjer før 20. september.

Denne informasjonen vil være i samsvar med den vanlige måten å fortsette på manzana angående presentasjonen av de nye terminalene. manzana Det har alltid lagt ut sine nye terminaler for salg på en fredag. Årsaken til denne måten å fortsette på er av samme grunn som Hollywood-filmer vanligvis slippes på fredager. Å gjøre dette drar fordel av salgstrekket som oppstår i løpet av helgen og dermed kunne skryte av antall solgte enheter i et visst antall dager.

Et annet poeng til fordel for ryktet om datoen 20. september som en mulig dag for at de nye Apple-enhetene skal selges, er at AT&T har suspendert alle sine arbeideres høytid fra det kommersielle nettverket helgen 20 , 21. og 22. september.

Derfor står vi overfor den mer enn sannsynlige situasjonen der begge Iphone 5s Som Iphone 5c De blir presentert for allmennheten 10. september og kan ikke kjøpes i butikkene før 20. september. Hva er din mening?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige