iPhone 5S og iPhone 5C treffer butikker 25. oktober

Vi har hørt om nesten alt relatert til den nye iPhone 5S en uke etter lanseringen av iPhone 5. Sluttpunktet på hele denne diskusjonen bringer oss til et siste spørsmål, og dette får oss til å lure på, når blir iPhone 5S utgitt? vet? I motsetning til i fjor, vil Apple i år ikke bare tilby oss etterfølgeren til iPhone 5 i form av iPhone 5S, men Apple vil også tilby en “lavpris” -versjon av den identifisert under navnet iPhone 5C.

iPhone 5S og iPhone 5C treffer butikker 25. oktober

iPhone 5S og iPhone 5C treffer butikker 25. oktober

Den siste helgen ble 10. september antydet som datoen da den nye ble utgitt. Iphone 5s Apple, men nå, en prestisjetung gresk teknologi-nettportal, opplyser at de av eplet vil kunngjøre sin nye terminal 25. oktober, og at dette også vil bli ledsaget av Iphone 5c eller lavt budsjett. Denne lanseringsdatoen virker ikke veldig realistisk for oss siden de tidligere enhetene til selskapet har blitt lansert på datoer ganske fjernt fra den der de to nye terminalene til manzana.

For øyeblikket må slik informasjon tas som bare et rykte som legger til den omfattende listen som begge terminalene har bak seg selv før de offisielt ble presentert.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter eller detaljer relatert til disse nye iPhone 5S og iPhone 5C.