iPhone 5s og iPhone 5C: utgivelsesdato i Spania

Sannheten er at i bloggen vår har vi snakket lenge om de nye Apple-terminalene, som vi allerede vet nesten alt om, og det ser ut til at iPhone 5s og iPhone 5C har vært med oss ​​hele livet. Sannheten er imidlertid at i Spania har de ennå ikke blitt lansert, og det begynner å bekymre noen brukere som allerede ønsker å kunne få tilgang til dem og ikke betale for mye prisene de selges på Ebay. Mens vi er i naboland, der lanseringen ikke hadde blitt foreslått som den første datoen for kunngjøringen som 20. september, ser vi allerede hvordan på internett det er butikker som tilbyr både iPhone 5C og iPhone 5s, som du kan se i lenken i den italienske saken, angående lanseringsdatoen i Spania vet vi lite.

Noen aviser begynner imidlertid å snakke om det, og det ser ut til at den har lekket, og det kunne offisielt bekreftes de kommende dagene at iPhone 5s og iPhone 5c skal selges i Spania 25. oktober, og selv om dager før den kommer, finner vi faktisk ut at det er før november, som påpekt i den Presentasjonsevent for både iPhone 5s og iPhone 5c terminaler.

Uansett, med krisen vi opplever i Spania og den lave kjøpekraften som vi plager, virker ikke prisen på iPhone 5s og iPhone 5c så praktisk, siden Apple vil belaste dem i landet vårt til 699 euro og 599 euro henholdsvis alltid når det gjelder modeller med lavest lagringsminne, 16 GB