iPhone 5S og iPhone 6 vil bli forsinket av de alvorlige tapene fra Apple

Iphone 5s og Iphone 6 Det kan lide forsinkelser i deres respektive markedsutgivelser på grunn av de alvorlige tapene Apple har opplevd de siste ukene.

iPhone 5S og iPhone 6 blir forsinket av Apple-tap

iPhone 5S og iPhone 6 kommer senere på grunn av Apples betydelige tap

Dette bekreftes av de siste ryktene. De to neste terminalene av manzana De kan komme mye senere på grunn av den dårlige streken de går gjennom de siste ukene.

Og er at konkurransen i det nåværende markedet blir høyere og produsentene må jobbe hardere for å lage hull. Nå hevder den siste spekulasjonen at både iPhone 5S og iPhone 6 vil bli avduket senere på grunn av selskapets alvorlige tap.

For å være mer spesifikk er det verdt å merke seg at slik informasjon kommer direkte fra det berømte nettstedet Bloomberg. I denne spår et sett med fjorten analytikere at kvartalsvise inntekter på manzana de har falt som de ikke har gjort siden 2003.

I tillegg bekrefter en merknad fra Citigroup Capital Markets at Iphone 5s Den kommer litt senere enn forventet av samme grunn nettopp nevnt.

Og hvis alle dårlige nyheter ikke var nok, bekrefter også de samme mediene at vi ikke vil se en Iphone 6 I 2013, så vi må vente mye lenger på å kunne møte den nye generasjonen av Apples terminal offisielt.

Vi vil se hvordan tidenes føles for selskapet og om de klarer å gjenopprette tap som vil markere en før og etter i selskapets karriere.

Herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om enhver hendelse relatert til neste generasjon Apple-terminaler.

Nå, og som vi alltid gjør, vil vi gjerne vite meningene til leserne våre i denne forbindelse.

Vil selskapet redde alvorlige tap ved utgangen av Iphone 5s og Iphone 6?.