iPhone 5s øker også produksjonen og legger ansatte til Foxconn

Hvis i disse dager har vi snakket om ny iPad mini netthinne, som hadde alvorlige aksjeproblemer og hvis brukere måtte vente lenger enn Apples normale tider for å motta den, selv om Cupertino iverksatte tiltak som ga ordre om å øke produksjonen, ser det ut til at det ikke har vært bare store endringer i Apple-fabrikker.

Faktisk vet vi i dag at vi faktisk nå finner nye nyheter om det, i dette tilfellet relatert til iPhone 5s. Og hvis det fortsatt var noen tvil om at det var en av de mest etterspurte i markedet, og fremfor alt dens overherredømme over Iphone 5c, det jeg skal fortelle deg, vil antagelig eliminere dem fullstendig.

I dette tilfellet har Apple gitt ordre til dets fabrikker forbereder flere initialer iPhone 5s. Så mye at det i dag er 600 ansatte på Foxconn som jobber alene i den nye telefondivisjonen. Dette representerer det største antall ansatte på samlebåndet til en iPhone siden terminalen. Og selv om det også skyldes et større antall enheter, forklarer de tekniske kravene det også, siden iPhone 5s har en mer kompleks prosess enn forgjengerne.

Uansett, med produksjonsnumrene til iPhone 5s i hånden, finner vi det inn faktisk eple Det skaper et mål på en halv million nye terminaler daglig, mens iPhone 5C bare mellom 8000 og 9000. På grunn av omstruktureringen som vi nettopp har forklart, har enhetene til de forrige terminalene som fortsatt er i salg, også blitt redusert.

Mer info | MacRumors