iPhone 5s på vei; lekket bilde av hovedkortet ditt

Mens Samsung fortsetter å vise mulighetene for at den neste terminalen vil tillate oss, i dette tilfellet Samsung Galaxy S4 Mini, Det ser ut til at Apple ikke vil kaste bort tid fordi selv om de elsker stillhet, ser det ut til at det er mange mennesker som er interessert i å vite sannheten om hva som er den nye terminalen til Cupertino-selskapet; han Iphone 5s. Og jeg kjenner meg igjen som en av dem som liker å være oppdatert selv om det er basert på rykter og små lekkasjer. Og i dette tilfellet kommer jeg til å fortelle deg at bildet av det som visstnok er hovedkortet til Apple-terminalen, har blitt lekket på nettverket.

I alle fall, i tillegg til nysgjerrigheten som kan vekke i noen det filtrerte bildet av hovedkortet til den nåværende Apple-terminalen, iPhone 5, og den til den neste selskapets smarttelefon, iPhone 5s, Jeg tror du burde vite at denne lekkasjen ikke bare er noe interessant å si i den forbindelse, men det er demonstrasjonen for mange at det utvilsomt vil komme en ny iPhone på markedet snart. Nå er dilemmaet å si når.

Vi vet fra forskjellige kilder at Iphone 5s Den kunne komme i juni, den kunne gjøre det i september, eller det kan til og med ta litt lengre tid. Med andre ord, i 2013 har vi det sikkert, men det er fremdeles for mange muligheter. Kom igjen, vi vil fortsette å se etter lekkasjer og rykter, for i øyeblikket har vi ingenting fra Apple, og det ser ut til at de vil forbli som kjent, stille til hendelsen.