Iphone 5s; Pris, funksjoner og spesifikasjoner for det nye Apple

Timen til de mest etterlengtede har kommet. Vi vet endelig at det er en Iphone 5s, og sannheten er at dagens Apple-begivenhet 10. september bare har kommet til å bekrefte at ryktene i realiteten var helt sanne. Ingenting for nytt i designen, og få endringer for å snakke om en ny generasjon terminaler. Som vi alle forventet er iPhone 5s en oppdatering til iPhone 5-markedet, som har vært det Apple alltid har gjort alle disse årene, selv om det i dette tilfellet har blitt ledsaget av lansering av iPhone 5C

Iphone 5s; Pris, funksjoner og spesifikasjoner for det nye Apple

IPhone 5s design

Det første vi ser av iPhone 5s er designet ditt, og nettopp i den forbindelse, bortsett fra fargene, er det ingen åpenbare endringer med hensyn til den nåværende iPhone 5. terminalen. I virkeligheten finner vi en identisk modell med tanke på det ytre, som alt det gjør er å legge til farger, eller rettere sagt, erstatt dem med de du har sett i forrige bilde. Nå vil den nye generasjonen være tilgjengelig på markedet i tre farger: en mindre mørk svart enn vanlig, en gråaktig aluminiumsfarge og den allerede berømte gull-iPhone.

Prosessor A7 iPhone 5s

De virkelig viktige endringene i den nye Apple-terminalen begynner med tanke på interiøret, der vi finner en ny versjon av prosessoren, siden iPhone 5s kommer med A7-brikken, noe som forbedrer ytelsen til terminalen betydelig, og bevis på dette er lysbildet som vi har blitt vist i selve arrangementet.

iphone5s-cpu-

Det betyr at iPhone 5s i virkeligheten ikke bare er bedre i ytelse enn iPhone 5, men den er 40 ganger mer, noe som gjør det veldig vanskelig for konkurrenter, i det minste hvis vi tror at det i de fleste sammenligninger iPhone 5 var allerede i toppen av serien.

IPhone 5s batteri

En annen av de store overraskelsene som følger med Iphone 5s, og i dette tilfellet kan det være at bedre enn forventet er batteriseksjonen på telefonen, som i dette tilfellet forbedrer en av tvilene og kritikkene fra Cupertino-selskapet alltid. Vi viser utvilsomt til batteriseksjonen, som i alle fall forbedrer de tidligere versjonene av iPhone og som tilbyr 10 timers 3G-samtale, 8 timers navigasjon, 10 timer LTE, ytterligere 10 timer WiFi og video, opptil 40 timer uavbrutt musikkavspilling og 250 timer i stanby. Du liker dette mer, ikke sant?

batteri

IPhone 5s kamera

De store endringer i iPhone 5s de kan også sees på kameraet, som ved første øyekast allerede er forskjellig fra iPhone 5.

Hvis det du bryr deg om er piksler, skal det bemerkes at med den nye iPhone 5s kan du panorere opptil 28 megapiksler. Men det er ikke viktig. Videoelskere vil elske denne telefonen, som de kan fange med 720p og 120 bilder det de kan tenke på når du er på farten. I tillegg skal det bemerkes at slow-motion blir introdusert, slik at sosiale nettverk må være forberedt på alt som iFans skal vise at de vet hvordan de skal gjøre det med Iphone 5s.

Når det gjelder den nye teknologien som tilpasser seg kameraet, skal det bemerkes at iPhone 5s kommer med et totalrenovert objektiv, som består av opptil fem lag der alt endres for å ta stillbilder. Objektiv blenderåpning når 2,2 f I tillegg er sensoren 15% større enn for iPhone 5, som sammen med en blits som er i stand til å lage en ideell kombinasjon av kaldt og varmt lys, gjør det mulig å ta bilder som virkelig er virkelighetstro, og utvilsomt de beste enn noen annen iPhone hittil.

Hjem-knapp iPhone 5s

Som ryktene sa, tenkte Apple på å innlemme en fingeravtrykkleser til Hjem-knappen, og som lekkasjene antydet, er det iPhone 5s som inkluderer den. Men Cupertino-selskapet ønsket å bedre forklare hvordan denne store innovasjonen fysisk var med så mange fremtidige applikasjoner, og det har gjort det med et bilde som forklarer hvordan den er bygget for å forhindre skade på de interne komponentene. Jeg lar deg lysbildet vises på Cupertino-arrangementet.

Selvfølgelig kan fans av personvern og data være sikre; han iPhone 5s og dens Touch ID De vil ikke kunne lagre fingeravtrykket ditt, verken i iCloud eller hvor som helst. Og mens Apple gjorde denne avklaringen, sirkulerte allerede rykter, vitser og erting på Twitter. Men nå må de trekke seg tilbake til emnet, noe Apple ikke har gitt rom for tvil i dagens konferanse.

IPhone 5S pris og utgivelsesdato

I dette tilfellet er dette prisene på iPhone 5s for USA og i kontraktmodaliteten. For øyeblikket er det ingen utgivelsesdato for iPhone 5s i Spania, men til ti land vil noen av dem europeiske ankomme 20. september. Den fullstendige listen over disse er: USA, Japan, Australia, Canada, Kina, Singapore, Frankrike, Tyskland og Storbritannia. IPhone 5s forventes å være i de 100 beste landene for Apple-markedet i desember, og bringe den til vår andre bølge av utgivelser mellom oktober og jul.