IPhone 5s problemer i kompass- og nivåsensorer skyldes bytte av leverandører

For noen dager siden snakket vi på bloggen vår om problemer som fremheves i iPhone 5s og det hadde faktisk ikke de tidligere generasjonene av iPhone. Jeg mener unøyaktighet av kompass og nivå sensor som vi analyserte den gangen, og at sammenlignet med iPhone 5 og iPhone 4s overlater mye å være ønsket. Temaet har fått oppmerksomhet fra eksperter, for selv om feil med WiFi eller dårlig batterilevetid faktisk er ganske vanlig dynamikk hos Apple, er disse historiene første gang de har oppstått, og gitt at veteraner allerede er veteraner. eple ga ikke så mye mening.

Nå begynner imidlertid alt å falle på plass, og tilsynelatende disse problemer i iPhone 5s i kompass- og nivåsensorer skyldes leverandørbyttet som Apple bestemte seg nesten i siste øyeblikk, Og som bekreftet på nettet, har administrerende direktør i RealityCap Eagle Jones oppdaget grunnlaget for problemet. Mens inntil iPhone 5-generasjonen satset epleselskapet på en STMicroelectronics-sensor, med den nye iPhone 5s-terminalen bruker den en Sensortech BMA220 fra Bosch.

Selv om begge komponentene tilbyr lignende funksjoner, men når det gjelder det siste valget, er unøyaktighetsnivået høyere, og forsterkes ytterligere av at Apple ikke har berørt programvaren for å gjøre det kompatibelt med den nye komponenten. Det vil si at det er et problem med maskinvaren, men hvis Apple hadde retusjert programvaren, ville ikke sluttbrukeren lagt merke til disse alvorlige feilene med kompass og nivå. Løsningen? En kommende oppdatering for å gjøre de nødvendige endringene på programvarenivå og for å kompensere for disse forskjellene. for øyeblikket må utviklere med apper som bruker disse sensorene gjøre disse justeringene hver for seg hvis de forventer nøyaktig drift.