iPhone 5s, prosessor og lagringsforbedringer

iPhone 5S vist i gullfarge

De siste dagene ser vi en rekke rykter og nyheter om det nye Iphone 5s. Noen av dem nærmere fantasien til noen enn virkeligheten. Men i dag bringer vi deg nyheter om at gitt kildens høye troverdighet veldig godt kunne være sant med fullstendig sikkerhet. Denne nye nyheten handler om den nye prosessoren til Iphone 5s og noen forbedringer som Apple ville introdusere i lagringsdelen.

Når alle venter på presentasjonen av det nye Iphone 5s for 10. september, selv om dette ikke er 100% bekreftet, blir vi fortalt fra vår pålitelige kilde om den nye Apple A7-prosessoren og forbedringene som dette vil innføre i lagringen av den nye Iphone 5s.

KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo forteller oss at Apple vurderer en 128 GB versjon for den nye Iphone 5s noe som vil føre til at den nåværende 16 GB-versjonen av alle Apple-modeller slutter å eksistere i neste generasjon av iPhone. Dette er fornuftig fordi det fortsatt vil være tre versjoner av den nye Iphone 5s. 32 GB, 64 GB og 128 GB.

Iphone 5s

Det som er klart for Ming-Chi Kuo er at alternativet for å utvide den interne lagringen av iPhone fremdeles ikke vil være til stede i Iphone 5s. I alle fall mener vi at lagringsmengdene Apple har i tankene for Iphone 5s de er mer enn nok for de aller fleste brukere.

Når det gjelder RAM, tror Kuo at Apple vil fortsette å opprettholde 1 GB RAM, og at det ikke vil inkludere nyheter om prosessoren ved å inkludere den nye Apple-brikken, A7. Apples nye A7 vil tillate at RAM-en brukes til å være LPDDR-3 i stedet for LPDDR-2 som allerede var til stede på forrige iPhone. At RAM ikke utvides er, som vi alle vet, det faktum at Apple kontrollerer programvare og maskinvare og at optimalisering av programvaren for maskinvaren som brukes er maksimal, noe som gjør mer RAM unødvendig.

Når det gjelder skallfarger og design ser det ut til at Kuo er tydelig på at det vil komme en gylden versjon av den nye Iphone 5s som vil følge med det allerede klassiske svart-hvitt fra Apple.

Sannheten er at det blir mindre og mindre igjen for presentasjonen av den nye iPhone, og ryktene og bekreftelsene kommer til å skje i løpet av ukene til vi kommer 10. september hvor vi håper de tar oss ut av tvil.