iPhone 5S-spesifikasjoner lekket før innsending

iPhone 5S spesifikasjoner

I dag er Apple dag, alle bloggene relatert til teknologiens verden er ivrige etter tiden for å presentere nyheten om at den vil presentere. manzana.

Med så mange øyne fokusert på Apple, er det normalt at lekkasjer i siste øyeblikk oppstår slik vi bringer deg i dag.

Bildet som følger med oss ​​viser oss iPhone 5S spesifikasjoner som kunngjøres i ettermiddag sammen med Iphone 5c.

Dette bildet forsterker dataene vi allerede hadde fra denne terminalen og som hadde blitt lekket igår gjennom en kinesisk portal, også hentet fra et salgsfremmende dokument.

Som vi nevnte iPhone 5S-funksjoner De er de som vi allerede nevnte i går, bruk av en forbedret prosessor, i tillegg til at denne modellen vil ha et bedre kamera med dual-LED-blits. Vi kan også se en 128 GB versjon, og la oss ikke glemme fingeravtrykssensoren på hjemmeknappen. Bildet viser også enheten leveres iOS 7.

For øyeblikket er fingeravtrykksskanneren og forbedringen i batterikapasitet de mest bemerkelsesverdige nyhetene i denne nye versjonen av iPhone 5. Dimensjonene og skjermstørrelsen på iPhone 5S er de samme som de som ble funnet i forrige modell, noe som vil skuffe noen.

For øyeblikket kan vi ikke fortelle deg mye mer, vi vil være oppmerksom på nye lekkasjer og begivenheten i ettermiddag for å fortelle deg alle nyheter om iPhone 5S.

Hilsen fra dypet av bytene.