IPhone 5s Touch ID passer perfekt til iPad 5

Ny prøve på at iPad 5 kan inneholde Touch ID-sensoren

De nye iPadene kommer nærmere. Hvis ryktene stemmer, kan de fornyede epletablene presenteres denne måneden. Som med iPhone, jo nærmere dato, jo flere lekkasjer vises på nettet. Vi har allerede sett på bilder og video hvordan iPad 5-saken kan se ut. I dag skal vi se hvordan ville Touch ID se ut på det nye 9,7-tommers nettbrettet fra eplet.

Videoen har hengt den Unbox Therapy og i den viser de sin evne til å demontere datamaskiner fra blokken, fjerne Touch ID-fingeravtrykksensoren fra iPhone 5s for å se hvordan det ville se ut på iPad 5. Overraskelse! Sensoren passer perfekt på iPad 5.

Touch-IDen til iPhone 5s kan brukes på iPad 5

Ved å bruke et av dekslene som vi har sett lekket, angivelig fra Apple-leverandører, har gutta fra Unbox Therapy publisert en video der de viser hvordan Touch ID-sensoren til iPhone 5s passer ikke på iPad 4imidlertid i den antatte iPad 5 … Overraskelse! Det passer perfekt, noe som kan bekrefte at iPad 5 vil montere Apples fingeravtrykssensor.

Men selv om det er sant at dette “Tilfeldighet” kan få oss til å tenke at Apple garantert vil inkludere fingeravtrykssensoren i neste iPad (det ser ut til at iPad Mini 2 også passer)Det er også sant at fingeravtrykssensoren får produksjonen av iPhone 5s til å ikke gå som den skal, spesielt på grunn av den store suksessen som selskapets nye smarttelefon høster, så det er mulig Apple kan vurdere ikke ta med Touch ID i år på iPads.

Som du allerede vet, for øyeblikket brukes Touch ID på iPhone 5s bare som et sikkerhetssystem for å låse opp terminalen og for å autorisere kjøp i iTunes, iBooks og App Store. Til tross for at iPad også er en mobil enhet, er det riktig at mange brukere bare bruker den hjemme, slik at fingeravtrykssensoren kan være mindre fornuftig enn på iPhone.

iPhone-5s-touch-id

Bestem hva Apple bestemmer, som diskutert i Pocket-lint, vi vil ikke vite med sikkerhet før Tim Cook og selskapet tar scenen og presenterer de nye nettbrettene. Apple har ennå ikke bekreftet datoen for den mulige hendelsen, men de siste ryktene antyder at det kunne være 15. oktober. Hvis dette endelig er tilfelle, vil vi snart vite det.

Hva tror du? Synes du det er fornuftig å ta med Touch ID i den nye iPad-en? Fortell oss dine inntrykk.