iPhone 5s, utgivelsesdato 25. oktober

iPhone 5s, utgivelsesdato 25. oktober

Iphone 6

For noen dager siden fortalte vi deg at presentasjonsdatoen for de forventede nye Apple-produktene ville være 10. september. Dette hadde fått oss til å tenke at den dagen de to Apple-telefonene ville bli presentert som vi alle tar for gitt Apple vil presentere de kommende dagene. Imidlertid lekker ny informasjon som bare påvirker Iphone 5s eller Iphone 6 (avhenger av hvordan den nye Apple-referansesmartonen blir kalt på slutten). Denne nye lekkasjen plasserer presentasjonen av denne nye terminalen 25. oktober.

Det som ser ut til å være bekreftet, er at hver Apple-terminal, Iphone 5c og Iphone 5s De vil bli presentert på forskjellige datoer fordi det for iPhone 5c snakker om presentasjonen av lavprissmartonen fra Apple 10. september og tilgjengeligheten for kjøp 10 dager senere.

Alt dette som vi forteller deg er innenfor rykteres territorium, og derfor kan vi ikke gi pålitelighet til noe om presentasjonsdatoen for nye Apple-produkter. På hvilke datoer tror du at vi kan ha de nye Apple-smarttelefonene i hendene?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige