iPhone 5S vil ha den nye Apple A7-prosessoren

iPhone 5S med 64-bit A7-prosessor

Masse nyheter og rykter om det neste Iphone 5s herfra for å ankomme 10. september, da Apple offisielt vil avsløre den nye terminalen. Det har lenge gått rykter om at det nye Iphone 5s Den vil ha en forbedret prosessor, og nå er det lekkasjer som oppgir at Iphone 5s Den vil ha en A7-brikke med 64-biters arkitektur, og som vil gi en stor ytelsesøkning i forhold til tidligere terminaler.

At iPhone 5S vil ha den nye A7-prosessoren, er en av de mest varige ryktene om Iphone 5s har lekket siden introduksjonen av forgjengeren. En twitter er sluppet i dag av Clayton Morris fra Fox News som har fått rykter om den nye prosessoren til å skyte opp. Morris siterer kilder fra Cupertino-selskapet som har fortalt ham at A7-prosessoren vil være 31% raskere enn A6, som er den som nå brukes i Iphone 5 og at A7 er bygd med 64-biters arkitektur. Det virker mer enn sannsynlig at A7-prosessoren vil fortsette å være dual-core i stedet for å følge trenden, spesielt i Android-verdenen, med å presentere fire kjerner.

iPhone 5S med 64-bit A7-prosessor

I tillegg til dette avslørte Morris muligheten for at den nye Iphone 5s ha en egen brikke som utelukkende vil være dedikert til bevegelsesfangst. MacRumors-nettstedet peker noe på oss i denne forbindelse, siden Jony Ive fra Apple ifølge ryktens nettsted om Apple har snakket om hvordan folk kontrollerer enhetene sine og hvordan de kan endre seg i fremtiden. Denne nye måten Jony Ive kan henvise til, kan være bevegelseskontroll.

Hvis det Morris sier om kraften til den nye A7-prosessoren, er riktig og Iphone 5s er egentlig 31% raskere enn Iphone 5, bør konkurransen være bekymret fordi ytelsen til den nye iOS 7 i Iphone 5s Det blir fantastisk. Tror du Apple vil ha økt ytelsen til den nye brikken så mye som den sier? Vil denne kraftøkningen gjøre iOS 7 til det mest flytende mobile operativsystemet på markedet? Er det mer praktisk å forbedre ytelsen eller legge til flere kjerner til prosessoren?