iPhone 5S vil komme med iPhone 5C eller med lavt budsjett

I noen tid har det vært mye snakk om manzana Han planlegger å lansere en lavbudsjettterminal som passer de minst privilegerte lommene best mulig. Nå er det nye rykter som bekrefter at den nye lavkostterminalen til de av eplet ville bli identifisert under navnet iPhone 5C, og at denne ville bli lansert sammen med den nye iPhone 5S. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S vil komme med iPhone 5C eller med lavt budsjett

iPhone 5S vil komme med iPhone 5C eller med lavt budsjett

Og det er at et nytt bilde som lekket veldig nylig på nettverket, viser hva som kan være emballasjen til Apples lavpristerminal. Som du ser på bildet, er disse laget av plast i sin helhet og identifiseres med navnet på iPhone 5C på sin side.

Det har blitt mye ryktet om at Apple vil tilby forbrukerne en lavbudsjettversjon av deres nåværende iPhone, så det er ganske logisk å tro at denne vil bli lansert samtidig som den nye. Iphone 5s.

Denne nye “beholderen” av plast der den nye lavbudsjettet-iPhonen skal huse, er veldig lik den nåværende iPod Touch, selv om dette selvfølgelig kan være et “forfalsket” bilde som ikke har noe å gjøre med eplets bilder .

Nå antas det at dette Iphone 5s Den kommer 18. september for å bli vist i hyllene i hovedbutikkene et par uker senere.

Det er tydelig at dagens marked for mobile enheter blir stadig mer konkurransedyktig med hva Apple vil måtte gjøre for å tilby sine beste produkter til lavest mulig pris, slik andre store selskaper i sektoren allerede har gjort.

Og du,Hva med en felles lansering av en lavbudsjett iPhone akkompagnert av den nye iPhone 5S?