iPhone 5s ville bli presentert 20. juni i følge en intern rapport

Ryktene gir oss ikke et våpenhvile om hvem som blir den ny iPhone 5s, oppdateringen av iPhone 5 og derfor den siste generasjonen av Apple smarttelefon. Og det er at datadansen har vært kontinuerlig i disse dager. Først skulle det være i mai, så i juni var det de som trodde at det ikke ville være noen iPhone 5-er før i august, og som til og med utsatte presentasjonen utover sommeren. Imidlertid ser det ut til at ryktene i dette tilfellet er litt sterkere, faktisk kommer de heller fra en noe mer pålitelig kilde, fordi det du vil se nedenfor er sammendraget av innholdet i en intern merknad fra en japansk distributør som har blitt lekket.

I følge dette dokumentet er noen av rykter at vi hittil har sett på iPhone 5s, det vil si at hovedkameraet til terminalen vil ha ikke mindre enn 13MP og bak, som vi også fortalte deg i bloggen vår, vil ha 2MP, som er et godt tall for nåværende potensielle konkurrenter. av telefonen. Men hva som er bedre, det er en spesifikk arkiveringsdato

Og det er at ifølge denne merknaden, Apple terminal, den nye iPhone 5s blir presentert 20. juni. Arrangementet ville i prinsippet utelukkende være å vise verden den nye telefonen fra det Cupertino-baserte selskapet, som deretter vil være tilgjengelig på markedet i begynnelsen av juli, så i henhold til dette ville vi ha iPhone til i sommer. Hva synes du om lekkasjen? Er det endelig sant, og vil vi ha en ny iPhone snart?

Mer info | GSM Arena