iPhone 5S viser oss dens egenskaper i 18 bilder

IPhone 5S viser oss sine mulige egenskaper i totalt 18 bilder. Denne nye “ideen” kommer direkte fra Business Insider som ønsket å vise oss mulige spesifikasjoner for den neste Apple-terminalen i form av bilder. Flott, ikke sant? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S viser oss dens mulige egenskaper i 18 fotografier

Som det er logisk, er det forventet at dette Iphone 5s den har samme design som forgjengerne, og endringene vil skje eksplisitt inne i den. Det har vært mye spekulasjoner til dags dato, men bildene som vi viser deg nedenfor oppsummerer litt hva vi vil se i neste terminal av manzana.

Iphone 5s
iPhone 5S med iOS 7
iPhone 5S-kamera

Som du allerede har observert, har vi ikke vist deg totalt 18 bilder, men ja, de som etter vår mening best oppsummerer de mulige egenskapene til neste iPhone 5S. For de av dere som fremdeles er interessert i å se alle bildene, på slutten av dette innlegget viser vi deg lenken til den opprinnelige kilden.

Hvorfor har vi valgt disse tre bildene? Vel, som vi allerede har sagt, det er de tre bildene som best gjenspeiler de mulige egenskapene til den fremtidige terminalen til manzana.

I den første får vi vist en pute til en finger som forteller oss at den nye iPhone 5S kan ha en fingeravtrykksdetektor. I den andre av dem, og selvfølgelig, får vi vist den etterlengtede og lengtet etter iOS 7.

Til slutt, og i det tredje bildet, vises et kamera-grensesnitt, som forventes å bli veldig betydelig i dette Iphone 5s.

Som du kan se disse tre bildene oppsummerer de viktigste aspektene vi forventer fra terminalen maksimalt. For dere som fortsatt er interessert, lenker vi deg til den opprinnelige kilden.

iPhone 5S viser oss dens egenskaper i 18 bilder