iPhone 5S viser oss en annen av brikkene sine

IPhone 5S viser oss en av dens indre deler igjen i et nytt lekkasje. Og det er at ryktene knyttet til den fremtidige terminalen til Apple ikke gjør annet enn å vokse som skum. I går viste vi deg allerede det mulige hovedkortet som det ville ha i de mest skjulte delene av interiøret, men i dag er det lekket en ny komponent, som vi viser deg nedenfor.

iPhone 5S viser oss en annen av brikkene sine

iPhone 5S viser oss en annen av komponentene

Og dette er ikke første gang vi ser noen av de interne komponentene i denne iPhone 5S som mulig. Som ofte på alle Apple-enheter, blir disse utsatt for et stort antall rykter og spekulasjoner før de kunngjøres av noen offisiell kilde.

Det ser ut til at mer og mer, vi nærmer oss hva iPhone 5S endelig kan være. Hver dag er det flere lekkasjer og mer antatte bilder som vises, så vi står overfor veldig gode nyheter for alle forbrukerne som er interessert i å anskaffe den nye Apple-terminalen.

Denne iPhone 5S antas å opprettholde den samme designen som forgjengerne, og vil bare endres internt. Når vi snakker om internt, viser vi til nye og fornyede maskinvarekomponenter samt et bedre kamera foran og bak.

I tillegg kan sporet for innsetting av SIM-kort reduseres ytterligere sammenlignet med det som ble brukt i den nåværende iPhone 5.

Lite mer vet vi i dag om hva den neste Apple-terminalen kan overraske oss med. For øyeblikket kan vi bare vente med å kjenne til en slags detalj om offisiell karakter relatert til denne iPhone 5S.