iPhone 5S vises i et nytt bilde med en fysisk knapp, er dette fingeravtrykksdetektoren?

En av de mest rykte funksjonene i løpet av denne tiden for Iphone 5s Apples er en fingeravtrykssensor som visstnok er innebygd i hjemmeknappen. Vi har hørt alle slags rykter til nå. Noen antyder at Apple vil bytte den konvekse startnøkkelen for en konkav, og andre sier at det vil være safir på toppen av den. Nå nye bilder av dette Iphone 5s Fra Kina gjentar de forslaget om at Apple vil inkludere en fingeravtrykssensor i sin nye terminal. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S vises i et nytt bilde med en fysisk knapp

iPhone 5S vises i et nytt bilde med en fysisk knapp

Og det er at bildet vi nettopp har vist deg i begynnelsen av denne oppføringen, viser en startnøkkel som visstnok er ominnredet i alle dens aspekter på iPhone 5S. Denne nye knappen som ligger nederst på terminalen vil være ganske annerledes enn berøringen, sammenlignet med knappene som ble brukt i de forrige terminalene til selskapet. Starttasten sies å ha et noe mer “børstet” materiale, slik at det føles mye mykere å ta på. Alt dette kan bety at det virkelig er en fingeravtrykksleser innebygd i dette nye Iphone 5s, selv om det foreløpig ikke er data som bekrefter det offisielt.

Og er at bildet, av tvilsom opprinnelse, kan være en av mange andre forfalskninger og til slutt vise seg å ikke være sant. I alle fall forventes Apple å presentere det nye Iphone 5s10. september, så vi bør kjenne til alle aspektene ved den nye terminalen om bare en uke.

Og leserne våre,Du tror at en slik startknapp inneholder en fingeravtrykksleser i den nye iPhone 5S?