iPhone 5S vist i en 128 GB versjon

Den nye iPhone 5S forventes å komme til neste september og vil ha samme design som iPhone 5, men ingen vet hva som vil bli inkludert blant tilleggsfunksjonene. Vi har hørt de siste ukene at det kan være en “gull” -versjon, i tillegg til en variant som vil være utstyrt med totalt 128 GB intern lagring. Nå bekrefter et nytt lekkasje på nettet disse siste ryktene. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S vist i en 128 GB versjon

iPhone 5S vist i en 128 GB versjon

Under samme oppføring viser vi deg de nylig filtrerte bildene i nettverket som viser oss en Iphone 5s i gullfinisher samt et slags teknisk ark som bekrefter at det vil være en variant av 128 GB av den nye Apple-smarttelefonenVi kan selvfølgelig ikke ta så mye informasjon med i betraktningen, siden det kan være bare rykter, men uten tvil passer disse nye bildene perfekt til ryktene og spekulasjonene som er sett til dags dato.

Hvis du ser på bildet nedenfor, står det at iPhone 5S vil ha HSPA + / DC-HSDPA-nettverk som fungerer på 850/900/1900 / 2100MHz CDMA og er kompatible med EV-DO Rev. A og Rev. B-nettverk. Nevn 4G LTE i 1/3/5/13/25 band.

iPhone 5S vist i en 128 GB versjon

Det forventes også at dette Iphone 5s Den er tilgjengelig i flere forskjellige versjoner, avhengig av hvilket selskap terminalen er kjøpt fra.

I tillegg til gullfargen, kunne den nye Apple-terminalen også komme i et stort antall farger for å utfylle det typiske svart-hvitt som selskapet har vant oss til. For øyeblikket er dette all informasjonen som blir avslørt på nettet. Ikke glem å besøke Planeta Red for å bli informert til enhver tid om nyheter eller detaljer som har et slags forhold til dette nye Iphone 5s.