iPhone 5S vist i gullfarge

IPhone 5S er vist i et nytt påstått ekte bilde i gull. Og det er at med dette nye bildet, listen over “antatte virkelige bilder” som den neste smarttelefonen til manzana på ryggen viser vi deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S vist i gullfarge

iPhone 5S vist i gullfarge

Ved mange tidligere anledninger har vi vist deg alle slags spekulasjoner, rykter og mulige virkelige bilder av dette Iphone 5s før den til og med er offisielt presentert. Uten tvil peker den neste Apple-terminalen veldig gode måter når vi snakker om salg takket være dens utrolige popularitet oppnådd bare med rykter.

Når det er sagt alt dette, ønsker vi i dag å dele med deg noen nye bilder som virkelig har fått oppmerksomheten vår. I dag har det blitt publisert nye bilder rundt hele nettverket som vil vise det neste Iphone 5s i en versjon helt ferdig i gullfarge.

Selv om det foreløpig ikke er noen offisiell informasjon som kan bekrefte “sannheten” av slike bilder, skader de ikke å gi oss en liten ide om hva Apple kan tilby oss med sin nye flaggskipsterminal.

Som vi alltid gjør i denne artikkeltypen, vil vi nå vite meningene fra leserne våre om den.

¿Hva synes du om disse nye bildene som er lekket på nettet i dag?? ¿Tror du at de kan referere til det siste aspektet av neste iPhone 5S?