iPhone 5S vs iPhone 5

Iphone 5s

Apple kunngjorde i går to nye smarttelefoner slik vi forteller deg live. Som dere alle vet, er disse høydene Iphone 5s og den fargerike iPhone 5C. Vi vil ikke sammenligne Iphone 5c med iPhone 5, siden den har samme maskinvarespesifikasjoner.

Nedenfor er en sammenligning av Iphone 5s med forgjengeren iPhone 5. En sammenligning av spesifikasjoner.

Den nye størrelsen på Iphone 5s Det er 132,6 × 58,6 × 7,6 (høyde / bredde / dybde i mm), iPhone 5 132,6 x 58,6 x 7,6 (høyde / bredde / dybde i mm), og begge har samme vekt på 122 gram. Som vi ser er det ingen forskjell verken i størrelse eller vekt i begge terminaler.

Iphone 5Iphone 5

IPhone 5s skjerm var 4 tommer med 640 x 1136 piksler (en piksletetthet på 326 ppi) bygget med IPS-teknologi og Corning Gorilla Glass forbeskyttelse. Han Iphone 5s Den har de samme egenskapene til skjermen som forgjengeren.

Iphone 5s Det er en A7-brikke med 64-biters arkitektur og en annen brikke, kalt M7, som er dedikert til kontrollen av alle bevegelsessensorer som kompass, gyroskop eller akselerometer. Når det gjelder iPhone 5 finner vi en 1,3 GHz dual core fra Apple kalt A6. Han Iphone 5s Den lover å være 42 ganger raskere enn den originale iPhone og med GPU opptil 56 ganger raskere.

ISight-kameraet til Iphone 5s Den har en 8 megapiksler sensor på baksiden med 1,5 mikron piksler, en F / 2.2 blenderåpning, dobbel LED-blits, safirkrystall som dekker linsen, bakgrunnsbelyset sensor, femelementslinser, hybrid IR-filter, autofokus , berør for å fokusere, så vel som ansiktsgjenkjenning, panoramamodus, burst-modus og foto geotagging. Når det gjelder videoen, har vi en av nyhetene i Iphone 5s Det kan gjøre videoopptak med 1080p HD med en hastighet på 30 fps. En annen ny funksjon er Slo-mo videomodus (du kan spille inn video med 120 bilder per sekund med HD-oppløsning). Kameraet foran Iphone 5s Du kan utføre HD-videoopptak og ta 1,2 Mpx (1280 x 960) bilder. Når det gjelder iPhone 5 har vi et 8 Mpx bakkamera med mindre piksler, berøringsfokus, geo-tagging, ansiktsgjenkjenning, panoramamodus, HDR-modus, samt videoopptak med 1080p-oppløsning og en hastighet på 30 bilder per sekund. IPhone 5s frontvendte kamera har de samme funksjonene som iPhone 5S. I kameraavsnittet kommer den nye modellen ut som den klare vinneren, spesielt på grunn av de forskjellige videoopptaksmodusene som er tilgjengelige i hovedkameraet.

Som du vet, er den spesifikke verdien av batterikapasiteten et faktum at Apple vanligvis ikke avslører, men tilsynelatende er batteriet det samme i både iPhone 5 og 5S.

Prisen som den nye iPhone 5S lanseres til, er den samme som Iphone 5s, så vi antar at forgjengeren vil være noe under prisen som er satt for Iphone 5s.

Iphone 5s Vi vil finne en ny funksjon kalt ‘ID Touch’ som er ansvarlig for å låse opp terminalen med fingeravtrykksleseren som allerede var lekket for noen uker siden. Denne sensoren er integrert i den typiske Hjem-knappen på iPhone.