iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 i en utrolig utholdenhetstest

Han Iphone 5s og Samsung Galaxy s4 De blir igjen utsatt for en hard og imponerende motstandstest for å kunne bekrefte første hånd hvilken av begge terminalene er i stand til bedre å motstå uønskede slag. Vil du vite resultatene? Du har ikke noe tap! Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 i en utrolig utholdenhetstest

iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 i en utrolig utholdenhetstest

Nylig kunne vi se en annen utmerket utholdenhetstest der den nye Iphone 5s og iPhone 5C. Denne gangen blir iPhone 5S utsatt for tortur igjen, men med en hardere rival å sprekke, Samsung Galaxy s4.

Videoen begynner med å kaste den nye iPhone 5S fra en betydelig høyde på 5 fot … Og det er at i det dyre som dagens terminaler er, er det godt å vite i hvilken grad de kan motstå uten å ta noe “alvorlig” for ikke å overraske senere …

Senere, i den samme videoen, er begge utgitt Iphone 5s liker å Samsung Galaxy s4 på fronten for å bekrefte på denne måten så langt det er i stand til å nå motstanden fra de verdsatte og uskyldige paneler.

For ikke å “tråkke på” videoen, skal vi ikke fortelle deg hvem som best kan motstå disse infernale testene, så uten ytterligere forsinkelse vil vi la deg være med den aktuelle videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner …

Når videoen er blitt sett og analysert nøye,Med hvilke av begge terminalene du bor? ¿Iphone 5s eller Samsung Galaxy S4?