iPhone 6, alt vi vet til dags dato

Iphone 6 ta igjen dagens omslag. Denne gangen skal vi ikke snakke om nye rapporter eller nye lekkede bilder. I denne anledningen har vi syntes det er praktisk å gjøre en kort gjennomgang av de viktigste spekulasjonene og ryktene om den neste Apple-terminalen som er publisert til dags dato.

iPhone 6, rykter og spekulasjoner publisert til dags dato

iPhone 6, rykter publisert til dags dato

Som vi nettopp har kommentert i begynnelsen av denne nye oppføringen, frem til i dag har vi vært vitne til en enorm mengde spekulasjoner og rykter knyttet til det. Iphone 6.

Vi har sett dens mulige egenskaper, spesifikasjoner, design og til og med dens mulige presentasjonsdatoer. Per i dag er det fremdeles ingen offisiell bekreftelse fra manzana for å bekrefte eventuelle rykter publisert til dags dato.

Så denne gangen skal vi gjennomgå de viktigste egenskapene til terminalen som er publisert til dags dato.

Disse siste spekulasjonene hevder at iPhone 6 ville ha dypt inne med en kraftig firekjernet Apple A7-prosessor.

Hvis vi snakker nå om bakkameraet hans, spekuleres det i denne nye modellen av iPhone den kan øke oppløsningen til totalt 13 megapiksler. I tillegg vil sensoren også bli betydelig forbedret for å kunne ta bedre bilder i situasjoner med lite lys.

Iphone 6

Når det gjelder intern lagring, dette Iphone 6 Det vil bli tilbudt i de samme alternativene som de tidligere modellene til selskapet. I dette tilfellet kunne vi velge mellom 16, 32 og 64 GB uten mulighet for å utvide dem senere, siden dette fremdeles vil mangle et spor for microSD-kort.

Vil Apple vise oss en iPhone med 128 GB intern lagring? For øyeblikket må vi overholde slike spesifikasjoner.

Andre sider som blir kommentert Iphone 6 Det er inkorporering av 5G samt inkludering av nye og fornyede Wi-Fi- og Bluetooth-brikker.

Og selvfølgelig er det også rykter som bekrefter at terminalen kan ha en NFC-brikke samt en fingeravtrykksleser.

Vi kan ikke forsømme trådløs lading, et veldig kommentert aspekt de siste månedene.

For å konkludere og snakke om design, forventes denne iPhone 6 å være litt større enn forgjengerne og mye tynnere. Kanten av dette vil også bli merkbart redusert ved å være nesten hele terminalskjermen.

Ryktene og flere rykter som gjør at ventetiden på den nye terminalen blir mer utholdelig manzana.

Og leserne våre, Hva forventer du av det neste Iphone 6?.