Iphone 6; den falske iPhone-historien som alle trodde var ekte

Det ser ut til at rykter som senere blir en del av livene våre og historiene bak hver av dingsene som senere blir akkurat det, et design som aldri blir ekte, men som i det minste får oss til å drømme om en sesong der det ikke er kjennetegn eller reelle lekkasjer av hva som vil være neste iPhone. Så i dag skal vi snakke om en som allerede var hovedpersonen i bloggen vår, om en ganske nysgjerrig ny iPhone-design som var basert på et patent registrert av selskapet. Vi henviser til Iphone 6; den falske iPhone-historien som alle trodde var ekte

Faktisk i dag vet vi at bak dette designet er Passchier-ferge, en nederlandsk designer som klarte å filtrere prototypen sin i rekkene til Apple og som deretter lekket derfra til resten av verden, og mange så at informasjonen falt sammen med patentet registrert av Cupertino endte med å anse det som bra, og de glemte å nevne studiepoeng av hvem som var dens designer.

Etter at ryktet ble filtrert gjennom verden, forklarte designeren på nettverket, gjennom sin personlige side hvordan samlet du deg, det fra ekte bilder av iPhone 4-ene dine og deretter bruke digitale effekter som var i stand til å gjøre det til det vi har sett så langt. Selv om det skal bemerkes at ideen sannsynligvis ikke vil bli Apples nye iPhone, og at den heller ikke ble designet av Cupertino. Og i tilfelle du ikke hadde funnet ut av historien før nå, lar jeg deg være i galleriet noen skjermbilder, slik at du kan oppdage dette innovative designet, som, så mye vi liker det, er en falsk.