iPhone 6, en suksess selv uten innovasjon

Han iPhone 6 kan frigis uten store endringer og fortsetter å være en stor suksess. Selv om dette ikke betyr at alle produsenter følger denne samme linjen, er det riktig at Apple har oppnådd dette med sine store lojale tilhengere.

iPhone 6 og garantert suksess

iPhone 6, en suksess selv uten innovasjon

Det forventes ikke å se neste iPhone 6 før i 2014, selv om en “oppdatering” av den nåværende iPhone 5 kan sees i år. Det er tydelig at for øyeblikket en overraskende lansering av Iphone 6 for i høst, selv om de fleste analytikere er enige om at Apples suksess allerede er skrevet takket være den utrolige forretningsmodellen de har. Brukere investerer en enorm sum av pengene sine i kjøp av applikasjoner, musikk og andre typer applikasjoner. Brukernes kjærlighet til Apple ser ut til å vokse mer og mer med lanseringen av de nye produktene, og et stort antall Android-brukere har våget å ta spranget. Men hvorfor skjer dette egentlig?

Det er ingen som benekter det faktum Apple gjorde historien med sin iPod, iPhone, iPad og annet utstyr, men kan det virkelig overraske oss igjen med noe nytt? Eller rettere sagt, hva trenger Apple for å innovere på kort sikt?

Vi vil for eksempel gjerne se radikale endringer i størrelsen på iPhone 6-skjermen eller i designen, praktisk talt det samme i alle Apple-terminaler som hittil er sett.

Vi har hørt noen av leserne våre si at de ikke vil manzana endrer mye, og de vil at iPhone 6 skal fortsette å opprettholde sin egen design og ikke falle i “mote” av phablets.

Og til deg,Hva vil du se igjen i denne iPhone 6?