iPhone 6: et nytt konsept revolusjonerer designen

Nyheten om epleverden de akkumuleres basert på rykter og spekulasjoner i form av konsepter. Og det er at når alt kommer til alt har Apple allerede lukket kapittelet om de viktigste enhetene som vil presentere nytt i år, og hvis det er noe igjen, vil de være mindre oppdateringer, siden begge ny iPad, Som iPhone 5s og 5c er allerede på markedet.

I dette tilfellet fører fantasi oss til å tenke hvordan blir fremtidens iPhone 6, og selv om vi har gjort det andre ganger, forrige uke forrige, er forslaget i denne saken a iPhone 6-konsept fra designerne Arthur Reis og Ran Avni, som faktisk har visse særegenheter som vi ønsker å analysere. Først den detaljerte videoen av dette nye iPhone-konseptet, og deretter de grunnleggende egenskapene.

iPhone 6: et nytt konsept revolusjonerer designen

I dette tilfellet Forslag til design av iPhone 6 som du har sett, har ikke tenkt å satse på noe surrealistisk, og heller ikke fullt av detaljer som vi med sikkerhet vet at Apple ikke tenker eller spøkefullt innarbeider nye generasjoner smarttelefoner. Tvert imot. Det er et av de mest realistiske forslagene i verden av iPhone 6-konsepter.

Som du kunne se skjermen på dette iPhone 6 kommer med 4,2-tommers Full HD, noe som gjør den litt større enn iPhone 5s. Samtidig er dette iPhone 6-konseptet forpliktet til å gjøre den nye terminalen tynnere. Så mye som 1 millimeter sammenlignet med den nåværende iPhone. Til slutt opprettholder de Touch ID fingeravtrykssensor og dual LED-blits. Legg til et nytt kamera, midt på enheten, og design alle knappene med mer firkantede linjer. Hva med?