iPhone 6: et patent viser sin mulige kamerastabilisator

Det er mer enn sannsynlig at mange av ryktene som vi har i dag om fremtidens iPhone 6, forblir i det. I rykter som aldri gikk i oppfyllelse. Men det vil være andre som på tidspunktet for presentasjonen av den neste iPhone blir tekniske egenskaper. Og nettopp den vi forteller deg i dag, og som amerikanske blogger samler, gir meg inntrykk av at det blir den siste. Vi snakker igjen om Mulig iPhone 6-kamera med bildestabilisator.

Denne uken hadde vi fortalt deg at en asiatisk lekkasje hadde antydet at kameraet til neste iPhone 6 ville være identisk med det på iPhone 5s, i hvert fall med tanke på megapiksler det vil omfatte. Det er det ny iPhone vil beholde 8MP. Men jeg vil legge til andre forbedringer.

Disse forbedringene snakket om a ny generasjon optisk bildestabilisator, men de ga ikke for mye detalj om saken. Men i dag oppdaget vi at faktisk den ideen, Apple allerede hadde registrert. Dessuten er det ikke nytt i det hele tatt, siden registeret vi har åpnet skjermdumpen til dette innlegget i dag er fra 2012 og i tillegg til å inkludere sin egen stabiliseringssensor, forbedrer det autofokusen betraktelig.

Med andre ord, hvis informasjonen er bekreftet, Apple ville gjøre det den har gjort andre ganger. Vedlikehold den forrige generasjon terminalkamera for å legge til relevante tekniske forbedringer basert på poster som allerede er på patentkontoret. Og nettopp fordi strategien er kjent, kan det være den de bruker på iPhone 6. Det vil ikke høres rart ut for meg. Hva synes du om denne informasjonen?

Mer info | Mac-rykter