iPhone 6 etterlater oss målløs i en ny design

Han Iphone 6 Det etterlater oss målløse med et nytt designbegrep som er helt annerledes enn alt vi har vært i stand til å være vitne til hittil. Det har absolutt ikke noe tap. Ikke gå glipp av det!. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 etterlater oss målløs i en ny design

iPhone 6 etterlater oss målløs i en ny design

Til dags dato har vi hatt muligheten til å være vitne til mange designkonsepter for det nye Iphone 6. Men uten tvil hadde ingen av dem klart å overraske oss så mye som den vi ønsker å vise deg i dag.

Og det er at denne iPhone 6 blir vist i en ny design som nesten ingen av fansen til selskapet ville forvente. Den nye terminalen har en gigantisk skjerm av ukjent størrelse med bemerkelsesverdig avrundede ender i stil med en Xperia Neo V.

I denne nye videoen er spesifikasjonene ikke blitt publisert, selv om den er overraskende og baksiden av dette Iphone 6. Terminalen har en ganske akseptabel og fungert tykkelse, men når vi snur den, befinner vi oss med en slags enestående “klump” som man føler at kan være et batteri med større kapasitet.

Lite annet vises fra Iphone 6 i denne nye videoen. Men siden det ikke er noe med dine egne øyne å gjøre, overlater vi deg med designen slik at du kan tegne og meditere over dine egne konklusjoner …

¿Du vil gjerne se disse kurvene i kroppen til neste iPhone 6?