iPhone 6, fem ting du bør vite

Vi viser deg fem ting du bør vite om iPhone 6 før den offisielt blir utgitt. Og det er at vi de siste ukene har vært vitne til en enorm mengde rykter knyttet til neste Apple-terminal. Mest sannsynlig er vi i år vitne til en forbedret versjon av den nåværende iPhone 5 som vil bli identifisert under navnet iPhone 5S, men i dag skal vi snakke om fem ting du bør vite om den kommende iPhone 6.

iPhone 6, fem ting du bør vite

iPhone 6, fem ting du bør vite

Her er de fem tingene du bør vite om den kommende iPhone 6.

1.- iPhone 6 er nesten sikker på at den ikke blir presentert i år

Mye har blitt spekulert i om den endelige datoen hvor den nye Apple-terminalen skal presenteres. Men for øyeblikket er det veldig sannsynlig at vi ikke kan se iPhone 6 til midten av neste år 2014. Som vi allerede har kommentert i begynnelsen av oppføringen, kunne vi samme år se en oppdatert versjon av den nåværende iPhone 5.

2.- iPhone 6 vil veldig sikkert ha en større skjerm

Dette er en av de tingene vi nesten kunne bekrefte. Han iPhone 6 ville være utstyrt med et større panel hvis vi sammenligner det med forgjengeren. Det forventes også at kantene også vil bli betydelig redusert for å tilpasse dimensjonene maksimalt.

3.- Utformingen av iPhone 6 har ingenting å gjøre med utformingen av iPhone 5

Til nå er det veldig vanlig å se design nesten spores på de nye terminalene som Apple tar ut. Mange av oss trodde at denne iPhone 6 ville fortsette på samme linje mens den opprettholdt en design som nesten var identisk med forgjengerne, men dette ser ikke ut til å være helt sant. Tilsynelatende ville iPhone 6 ha et fullstendig renovert design, og at det ikke ville ha noe å gjøre med de tidligere modellene av terminalene til de av eplet.

4.- iPhone 6 vil bli tilbudt av mange flere selskaper

Dette er en annen av de nesten bestemte tingene. Denne iPhone 6 vil være tilgjengelig i mange flere selskaper enn forgjengerne, så brukeren som er interessert i å kjøpe Apple terminal vil ha mange flere alternativer når det gjelder å få detteog.

5.- Du må fremdeles “svelge” mange flere rykter relatert til denne iPhone 6

Som vi allerede har sagt, er det praktisk talt umulig for iPhone 6 å bli utgitt i år, så ryktene vil fortsette å øke til vi kommer nærmere den endelige datoen hvor den allerede så populære iPhone 6 endelig skal presenteres.