iPhone 6, fingeravtrykksleser bekreftet

Iphone 6

Vi avanserte den allerede i mars fra PlanetaRed, den neste Iphone 6 Det vil ha en funksjon som ingen av rivalene har hittil, det som kalles en morder-funksjon, når det gjelder maskinvare, og det ser ut til at disse ryktene allerede virket for måneder siden begynner å bli bekreftet med mer kraft. Disse ryktene som ser ut til å være bekreftet, vil gi oss ledetråder om hvor Apple er på vei med sin nye modell.

Apples flaggskipsterminal er nå i en paradoksal situasjon, lagets salg er fremdeles livlig, selv om markedsandelen er lav sammenlignet med Android, men brukerne viser tegn til å anklage Apple for overdreven konservatisme angående plattform, men fremfor alt gitt de få utviklingen når det gjelder utstyrsmaskinvare.

Denne sensasjonen som er installert i markedet i flere måneder, blir sterkere i slutten av 2012, da markedsundersøkelser for første gang viste et lite fall i trofastheten til iPhone-brukere. Med tanke på dette er Apple villig til å ta de nødvendige tiltak for å måle seg med de svært avanserte teamene som er presentert av rivaliserende selskaper, og som stadig blendende brukere som til nå var iPhone-brukere.

Iphone 6

Fram til mars, hemmeligheten bak den nye Iphone 6 men igjen er en indiskreet leder av et annet selskap enn Apple tungetett. Dette er Michael Barret, sjef for sikkerhet i Paypal, som har uttalt at den nye Iphone 6 vil ha en fingeravtrykksleser som vil unngå at brukeren må oppgi passordet hver gang de vil låse opp mobilen. Som vi alle vet, har en av retningslinjene og kanskje det viktigste for Apple alltid vært å forsvare brukeropplevelsen som et av de sterkeste salgsargumentene, men også for lojaliteten vi tidligere har fremmet.

Bruken av passordet på en smarttelefon er et nødvendig onde på grunn av det ubehag og den tungvinte måten å administrere seg selv på, men vi vet alle at det i dag er et nødvendig onde hvis vi ønsker å sikre informasjonen vi har lagret på en smarttelefon, noe som er mye. Bortsett fra at passordet har et sikkerhetsproblem, og det er at hvis det faller i andres hender, er det helt ubrukelig, så sikkerheten er ikke garantert.

Iphone 6

I lang tid og på mange områder er det blitt styrt at kontrollen av brukertilgang i ethvert system eller installasjon innebærer bruk av biomedisinske parametere for å utføre denne kontrollen. I verdenen til Android-smarttelefoner implementerer den allerede noe i denne forstand som ansiktsgjenkjenning, men det forblir mer som en anekdotisk og utrygg metode. Så mye at hvis vi har digitale sertifikater installert på smarttelefonen, kan ikke ansiktslåsen brukes.

På denne måten kunne Apple tatt et viktig skritt for å utføre tilgangskontroll til terminalen på en behagelig måte for brukeren og virkelig gi det nevnte systemet en høy grad av sikkerhet. For dette kjøpte Apple noen måneder siden Authentec, et ekspertfirma innen disse fagene, og det ser ut til at fruktene av det oppkjøpet ville bli sett i det neste Apple-produktet.

Denne nye funksjonen i den nye Iphone 6 som de vil, vil det innebære at en funksjon forsvinner, som har påvirket Apple-produkter fra begynnelsen, for eksempel startknappen

Produsenten ville fjerne Hjem-knappen og erstatte den med en safirkrystalloverflate der fingeravtrykksleser. Med andre ord, hver gang brukeren berører denne overflaten med fingeren, Iphone 6 Den låser skjermen automatisk opp.

Dette er hva som venter oss når det gjelder maskinvare i det neste Apple-produktet, nærmere når vi har WWDC hvor Apple forventes å presentere sin andre pilar som den vil basere den stille revolusjonen av sine enheter, den nye versjonen av iOS der alle forventer radikal endring.