iPhone 6 fortsetter å satse på safir

Nylig utgitte patenter avslører at Apple har planer om å utvide bruken av safir som byggemateriale ytterligere Iphone 6. Når du tenker på safir, kan du forestille deg et luksuriøst, blålig smykke – ikke et kritisk byggemateriale for en smarttelefon. Bruken av safir har imidlertid fortsatt å øke med iPhone, og nylige patenter antyder at iPhone 6 kan inneholde en betydelig mengde safir som hovedsakelig brukes til å beskytte skjermen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 fortsetter å satse på safir

iPhone 6 fortsetter å satse på safir

Ifølge en artikkel publisert i IBTimes, avslører et nytt Apple-patent en ny metode for å smelte et laminert safirkrystallark med omslaget til dette Iphone 6. Hensikten med å legge safir til glassdekselet er ikke å legge til “bling” til den nye terminalen, men snarere å styrke dens styrke og spenst.

Til nå har safir blitt brukt på iPhone en stund nå: det bakerste kameralinset på iPhone 5 er preget av et safirbelegg. Etter ryktene om safir som økte i Apples forsyningskjede i år, implementerte Apple også safir på startknappen for iPhone 5S fingeravtrykkskanning. Det forventes det Iphone 6 Det vil øke bruken av slikt materiale ytterligere for å beskytte hele skjermen.

Og det forventes at dette nye tilskuddet av safir i Iphone 6 gjør det nesten sårbart for alle typer riper og / eller riper.

¿Hva synes du om den høye bruken av Sapphire på iPhone 6?