contadores Skip to content

IPhone 6 gir iOS 8 markedsandeler i Spania på tre måneder

Noe av det de kan skryte av hos Apple er den høye adopsjonsfrekvensen for deres mobile operativsystem. De har nylig publisert nye data på iOS 8, som allerede er til stede i 72% av iPhone, iPad og iPod Touch kompatibel. I tillegg har data kommet frem som indikerer at iPhone 6 har forårsaket en økning i den mobile markedsandelen i vårt land.

Til tross for at adopsjonsfrekvensen til iOS 8 gikk noe saktere enn forventet, ifølge offisielle distribusjonsdata for App Store som ble publisert for noen dager siden, kjører 72% av kompatible enheter allerede den siste versjonen av operativsystemet Apple-mobil. Helt sikkert, en veldig god prosentandel, spesielt hvis vi sammenligner det med de 69% som er registrert for et par uker siden, da det var en svak nedgang etter høytiden.

ios-8-iphone-6-Fastsettelsen-2-

Flere og flere brukere med iPhone, iPad og iPod Touch liker allerede iOS 8. Google kan imidlertid ikke si det samme for Android 5.0 Lollipop, ettersom den siste versjonen av systemet bare representerer 1,6% av andelen av alle nåværende Android-enheter.

iOS 8 fortsetter å øke adopsjonsfrekvensen ustoppelig

Hvis vi sammenligner dagens data med de som ble gitt av selskapet for to uker siden, ser vi hvordan iOS 7 har falt fra 28 til 25% av iPhone, iPad og iPod Touch. På den annen side må det sies at det fremdeles er 3% av enhetene som har en viss tidligere versjon, selv om det er en minimumsprosent.

22. desember hadde iOS 8 en 64% adopsjon, men nå har den økt til 72%, nesten 10 poeng mer. Forrige uke gjorde Apple iOS 8.1.3 tilgjengelig for brukere som de korrigerer flere feil med, men uten tvil er det mest oppsiktsvekkende at de har redusert den gratis lagringsplassen som er nødvendig for å installere oppdateringer Via OTA.

ios-8-iphone-6-Fastsettelsen-3

Både Apple og Google måler statistikken sin gjennom innsamling av data fra enhetene som får tilgang til deres respektive applikasjonsbutikker., for de fra Cupertino i App Store.

IPhone 6 gir et flott løft til iOS 8 i Spania

De nye Apple-smarttelefonene høster store suksesser over hele verden. Som vi allerede sa i begynnelsen, iPhone 6 og 6 Plus har blitt veldig godt mottatt i vårt land, til det punktet at de har fått markedsandelen til iOS 8 til å øke i løpet av de tre siste månedene.

ios-8-iphone-6-adopcion-4

I følge de siste dataene som er publisert av Kantar, Apples markedsandel i Spania nådde 12,9% i desember i fjor, som representerer en økning på tre poeng i forhold til forrige måned, hvor de oppnådde 9,7%. Det er ingen tvil om at iOS 8 har fått en plass i vårt land takket være iPhone 6 og 6 Plus, selv om det også er mange brukere med tidligere modeller som også er kompatible med den nyeste versjonen av operativsystemet.