iPhone 6 har en utrolig pikoprojektor

Han Iphone 6 Den lyser i en utrolig pikoprojektor som lar terminalen projisere alt innholdet på alle typer overflater. Som du godt har forstått, er dette bare et nytt designkonsept som vi synes er praktisk å dele med dere alle. Deretter lar vi deg med alle detaljene.

iPhone 6 har en utrolig pikoprojektor

iPhone 6 har en utrolig pikoprojektor

Kan du forestille deg at det nye Iphone 6 Kan du projisere innholdet ditt på noen overflate? Vel, takket være det nye konseptet som vi ønsker å dele i dag med dere alle, kan du se hva som ville skje hvis den nye Apple-terminalen var utstyrt med en slik funksjon.

Dette nye konseptet for iPhone 6 er lastet opp til YouTube av SET Solution-kontoen, som har mange flere designkonsepter for Apple-terminalen på sin kanal.

Som vi allerede har sagt, det som overrasker oss mest med denne iPhone 6, er utvilsomt dens utrolige evne til å projisere alt innholdet, siden når vi snakker om design, viser det oss ikke noe nytt som ikke er sett til dags dato.

Han Iphone 6 Det vises ved denne nye anledningen med praktisk talt grenseløs design så vel som mange andre konsepter som vi allerede har vist deg tidligere. I denne anledningen er den allerede nevnte pikoprojektoren plassert på toppen av den, så vi vet ikke om strømknappen og terminallåsen er flyttet til et annet sted.

Uten å underholde deg mye mer, så lar vi deg være med dette nye Iphone 6 slik at du kan verdsette det for deg selv.

Som vanlig, nå ønsker vi at du legger igjen dine egne meninger i kommentarfeltet som du kan finne under samme oppføring.

¿Hva synes du om denne nye gjengivelsen av iPhone 6?