iPhone 6, hva er din ideelle skjermstørrelse?

Hva er den ideelle skjermstørrelsen for det nye Iphone 6? Og det er det, og hvis ingenting endrer seg, er vi omtrent 3 måneder unna å endelig kjenne de endelige aspektene ved den nye iPhone 5S med det vi mener er nå et godt tidspunkt å lage et lite vendepunkt i den nye generasjonen av Apples terminal.

iPhone 6, hva er din ideelle størrelse?

iPhone 6, hva er din ideelle skjermstørrelse?

Og at størrelsen på skjermen er et veldig viktig aspekt når du selger en terminal. Til dags dato har vi visualisert et stort antall mulige konsepter om dette Iphone 6, og alle av dem var utstyrt med en større skjerm.

Men det viktigste spørsmålet er, hva nøyaktig skjermstørrelse skal den nye iPhone 6 ha?

Basert på en rekke undersøkelser utført av prestisjetunge nettsteder på sosiale nettverk de siste ukene, kunne vi komme til en konklusjon. De aller fleste nåværende iPhone-brukere har uttalt at de ønsker å se minst en 4,3-tommers skjerm i neste iPhone 6.

Det er tydelig at dette er den gjennomsnittlige størrelsen som de aller fleste brukere ønsker, selv om det selvfølgelig også er et enormt flertall som vil elske at denne iPhone-en er utstyrt med et 6-tommers panel i stil med Samsungs Galaxy Note.

Det er til og med hørt rykter som hevder det Apple kan gi ut en annen modell av iPhone 6 med en større skjermstørrelse for å komme inn i en verden av phablets også.

Det som er klart, er at uansett hva meningsmålingene sier, må vi fortsatt vente litt tid til endelig og offisielt å vite alle aspekter ved terminalen.

Og du,Hvilken skjermstørrelse foretrekker du for den nye iPhone 6??