iPhone 6 i en design som lar deg spille inn mens du hører på musikk

Vi har sett et stort antall av alle slags designkonsepter relatert til den neste Apple-terminalen, the Iphone 6. Som i alle ting i livet, finner vi blant dette store antallet design noen som kan ligne på virkeligheten og mange andre så mye å ønske … Nå, i dag, den “fremtidige” Apple-terminalen Det har blitt sett på nytt i en ny design som lar oss lytte til favorittmusikken vår samtidig som vi lager en videoopptak. En blanding utvilsomt perfekt for de mest “uregjerlige” brukerne. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

iPhone 6 i en design som lar deg spille inn mens du hører på musikk

Bildet som vi nettopp har vist deg øverst i samme oppføring, viser dette nytt konsept for iPhone 6 som er opprettet av brukeren av det berømte Deviantart forumet, CFT0. Det fysiske aspektet ved terminalen er ikke veldig forskjellig fra det vi har sett til dags dato, selv om den “kommer ut av flokken” når vi snakker om funksjonene på programvarenivå.

Og det er at som vi allerede har sagt gjennom denne nyheten, denne nye iPhone 6 har muligheten til å spille hvilken som helst type sang samtidig som det blir gjort en videoopptak.

På et estetisk nivå står vi overfor en annen skjerm på 4,5 tommer i størrelse akkompagnert av nesten ikke-eksisterende kanter som de vi allerede er så vant til å se i de siste konseptene.

Nok et konsept for å legge til den allerede utallige listen over designkonsepter for den neste iPhone 6. Og det er at med alt dette store antallet skisser, er det sikker på at Apples er det mye lettere å “visualisere” hvordan det vil se ut din nye terminal …

¿Du liker denne nye skissen til iPhone 6?