iPhone 6 i et konsept som forestiller det med alle ryktene

Det synes som lekkasjer som vi hittil har regnet på iPhone 6 de har ikke falt på døve ører. Og nei, jeg mener ikke at vi vet lanseringsdatoen eller det sanne utseendet som designen til den nye Apple-terminalen vil ha, men en ny iPhone 6-konsept Den har blitt lekket på nettverket og samler hvordan denne terminalen vil være grafisk med alle ryktene de siste månedene.

Det handler ikke om å prøve å tenke at egenskapene som er kommentert fra forskjellige asiatiske kilder, er de som vil virkelig ha iPhone 6. På slutten av dagen vil vi bare vite med sikkerhet når Apple bestemmer seg for det. Og det er fortsatt en lang vei å gå.

Men for meg ideen om at en designer har gått ned for å jobbe med lage et konsept som inkluderer alle ryktene om iPhone 6 som hittil har blitt lekket, for eksempel som slankheten i kroppen, den store størrelsen på skjermen eller dens mye tynnere hjørner, og selvfølgelig den allerede berømte og aldri før sett iOS 8, har for meg virket det minst oppsiktsvekkende.

Så hvis du vil se hvordan det ville være at iPhone 6 hvis Apple hadde det i tankene, ting som vi allerede har sagt andre ganger at vi tviler på teknologien som det vil kreve, du trenger bare å bla gjennom neste galleri der du ser det fra forskjellige perspektiver.

iPhone 6 i et konsept som inkluderer alle ryktene: Bildegalleri

Ønsker du det nye iPhone 6 ser ut som dette konseptet?