iPhone 6 i produksjonsprosessen: Foxconn ansetter flere ansatte

Bilde: Dominique B

Sannheten er det med angående AppleSå lenge det ikke er noen offisielle uttalelser, som på den annen side ikke er forventet før i september når presentasjonshendelsen for den nye iPhone og kanskje den rimelige iPhone-en skal antas å finne sted, snakker vi nesten alltid om rykter. Nyheten jeg presenterer for deg i dag er imidlertid ikke rykter eller sladder eller ting som ikke kan bekreftes. I dette tilfellet viser vi til fakta, fakta som har mye å gjøre med Iphone 6, den nye generasjonen av Apples smarte terminal, som skal settes sammen i Foxconn.

Og er at produksjonsselskapet nettopp har ansatt intet mindre enn 210 000 ansatte i ett fall, fordi det er de som vil ha ansvaret for å gi den trekningen som masseproduksjonen av den nye generasjonen Cupertino-terminalen trenger, det vil si iPhone 6. Det er i prinsippet med tanke på at datoen for kontraktene deres begynner neste måned, og som i de fleste tilfeller er ufaglærte medarbeidere på prøvetid i tre måneder, og hvis de overgår kan ansettes for fremtiden, vil vi snakke om den første rekrutteringen for å varme opp motorer for å oppnå produksjon i tide og modus den nye Apple-terminalen.

For de mest nysgjerrige skal det bemerkes at de aller fleste av disse ansatte vil motta den kinesiske minstelønnen, 1800 yuan, som er rundt € 229 i måneden, at selv om de i virkeligheten ser veldig lite ut for oss, er det som vanligvis betales av Den asiatiske folkerepublikken. Hvis de bestå testen og ender med å bli ansatt for å fullføre den mer enn sannsynlige iPhone 6, kan de selvfølgelig belaste opp til 381 euro i bytte.