iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha samme skjerm

iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha samme type skjerm som ville bli produsert av samme produsent, Corning. Og det er at i går fortalte vi deg at fra Apple skulle de bytte leverandører for skjermene på deres neste enheter. Nå ser det ut til at Corning endelig vil bli valgt for produksjon av panelene som ligger i fremtidige Apple-enheter.

iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha samme type skjerm

iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha samme type skjerm

Dette ser ut til å være ganske sant mer, og når vi vurderer det manzana bruker for tiden paneler fra et slikt selskap på sine iPhone- og iPad-enheter.

For å være mer nøyaktig er det verdt å si at denne typen panel er identifisert under navnet Lotus XT Glass, og som vi allerede har kommentert i begynnelsen av denne oppføringen, vil den bli brukt på iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5. Så lar vi deg være med en liten video av et slikt panel, slik at du kan lære litt bedre om teknologien som brukes i det.

Den største fordelen med denne typen skjerm er at den lar mer lys komme inn, og dermed øke vitaliteten i farger betydelig, mens energiforbruket reduseres.

I tillegg reduserer det også produksjonskostnadene, slik at du ser hvor du ser bare fordeler som tilbys av denne typen panel.

Ved å produsere en slik skjerm for iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5, kan Apple spare enorm penger mens de tilbyr bedre teknologi til forbrukerne.

Fra Corning har de bekreftet at deres nye paneler vil være klare til bruk mellom 21 og 23 i samme mai måned. Dette er uten tvil en veldig interessant utvikling og vi håper at Apple implementerer den så snart som mulig i sin nye iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5.