iPhone 6 kan bli godkjent av det amerikanske forsvarsdepartementet

De siste dagene har blitt fylt med rykter og lekkasjer relatert til den kommende iPhone 6, selv om ingenting av dette fortsatt er offisielt før de er uttalt fra Apple selv. Men i dag har ny informasjon kommet fram som ser ut til å være sann. Og er at iPhone 6 og alle enheter med iOS kan bli godkjent av det amerikanske forsvarsdepartementet.

iPhone 6 kan bli godkjent i det amerikanske forsvarsdepartementet

iPhone 6 kan bli godkjent i det amerikanske forsvarsdepartementet

Selv om de neste Apple-enhetene ikke er offisielt kjent for øyeblikket, er det forventet at vi kan se iPhone 5S i år for endelig å se den nye iPhone 6 i 2014. Mange kilder har allerede regnet med at denne nye iPhone 5S ikke vil gjøre det. Det vil være mer enn bare en oppdatering av den nyeste modellen av terminalen.

Men, Alt tyder på at iPhone 6 ville komme med viktige endringer og nyvinninger i nesten alle aspekter.. Nå hevder de siste rapportene at den neste epleenheten snart kunne motta femkant.

For noen dager siden informerte vi deg om at Samsung også hadde møtt i regjering for å godkjenne sin egen nye sikkerhetsapplikasjon, Knox.

Og er at Samsung-enheter vil være de første innen Android-plattformen som mottar slik godkjenning. Dette garantert garanterer mange flere salg av alle enhetene dine til selskapet.

Nå forventes det også alle iOS 6- og iPhone 6-enheter får snart den samme godkjenningen. Dette er utvilsomt gode nyheter for Apple, siden en slik aksept vil utløse en større mengde salg og fordeler i selskapet.

Og det er at hvis mange brukere allerede hadde tenkt å la iPhone 5S “flykte” for å få tak i iPhone 6, vil denne nye nyheten få dem til å bestemme seg enda mer for det andre alternativet.