iPhone 6 kan komme med et solbatteri for nødhjelp

Selv om det er for tidlig å våge seg om visse rykter om det nye Apple forbereder seg er sanne eller ikke, er sannheten at lekker om iPhone 6 de overlapper bare. Selv om vi i Planeta Red har vist deg noen av konseptene som kom til å trekke de mest nevnte egenskapene så langt, med denne nyheten kunne vi ha et mye mer økologisk Apple.

Det sies nå at neste iPhone 6 Det kan inneholde et iPhone-batteri som delvis er ladet av solenergi. Det er ikke en 100% forpliktelse til fornybar energi, men snarere tvert imot. Det ville være et design som bare ville bruke sollys i en nødsituasjon, og derfor vil være veldig nyttig når autonomien vår forlater oss i de verste tider.

Det er tydelig at det ville være veldig praktisk og ville utelate andre typer uoffisielle tilbehør som for øyeblikket var den eneste frelsen for iPhone-brukere som elsket å dra på en naturtur og glemte det ekstra batteriet, eller til og med de med større økologisk samvittighet.

Hvis det er sant at iPhone 6 kan komme med et solbatteri I nødstilfeller er sannheten at Apple vil åpne for flere muligheter for publikum, og ville erobre kanskje grønnere brukere, som denne typen detaljer gjør en forskjell i å bestemme seg for å kjøpe.

Imidlertid, og jeg later ikke til å være en partipiker, til min sannhet dette nye ryktet om at iPhone 6 kan komme med et solbatteri for nødhjelp. Selv om Apple ender opp med å overraske meg.