IPhone 6 kan lag eller gå uten safirkrystall

Skjermen på iPhone 6 kan gå ut uten safirglass, fordi flere leverandører hevder at selskapet du har ikke mottatt safiren ennå i fravær av halvannen måned før den antatte lanseringen skulle finne sted.

Forsinkelsen av dette materialet kan også påvirke iWatch som vi allerede hadde snakket om som ville bli forsinket til desember, selv om det også er spekulasjoner om at det vil måtte vente til neste år.

Det morsomme er at eplebedriften kjøpte en safirproduksjonsanlegg i ArizonaDerfor tror noen at de har hatt produksjonsproblemer, mens andre bekrefter at vi ikke bør bekymre oss fordi de kommer før eller siden. Det morsomme er at selskapet ikke har snakket om det. Hvorfor?

Mangel på safir kan føre til at noen kommer ut Mest eksklusive iPhone og begrenset at de har denne krystallen, mens de andre ikke eller tvert imot går ut sammen, men senere, fordi alt tyder på at det kommer til å bli forsinket.

Hvorfor er denne krystallen så viktig? Apple bruker den til å skille terminalene sine fra andre, også dette materialet tilbyr en utmerket holdbarhet, så det forventes også at skjermen er beskyttet med dette materialet (forlater Gorilla Glass til side).

La oss håpe at selskapet bekrefter noe om lanseringen av iPhone 6 eller iWatch, siden hvis dette er sant, må vi vente og se når de endelig vil bli utgitt.

Hva synes du om denne informasjonen? Vil disse enhetene ende opp med å bli forsinket?