iPhone 6 kan også ha blikkdeteksjon

IPhone 6 kan også ha blikkdeteksjonOg jeg sier også fordi så mange av dere allerede vet at denne teknologien allerede ble sett ved lanseringen av Samsung Galaxy S4. Tilsynelatende ville Apple-teamet allerede innlevert patentet, selv om det foreløpig er kjent om denne teknologien endelig vil bli brukt. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 ville ha blikkdeteksjon

iPhone 6 ville ha blikkdeteksjon

Som vi allerede har sagt, er slik teknologi ikke ny for tiden, for bortsett fra Samsung Galaxy S4 er det flere flere enheter som har slik teknologi.

Selv om det er en iøynefallende funksjon for iPhone 6, er det noe som virkelig kan komme til nytte for Apple-terminalen.

Og jeg sier dette, fordi hvis de av eplet klarer å fungere en slik funksjon godt, kan terminalen for eksempel bety en utrolig energisparing når vi ikke ser på skjermen.

For dette må de selvfølgelig fungere veldig bra siden mange brukere av Samsung Galaxy S3 eller Samsung Galaxy S4 Du har selv bekreftet at dette ikke fungerer som det skal.

Det blir også kommentert at en slik funksjon vil hjelpe oss å pause eller gjenoppta en video med våre egne øyne.

Som du ser er det lite mer å si om det. En funksjon som vil være en perle for dette Iphone 6 men det representerer heller ikke noen nyhet i markedet eller noen enestående attraksjon for å få tak i enheten.

Nye nyheter som ikke forteller oss noe nytt, og som gjør at vi må vente til vi vet noen offisielle detaljer.

Utvilsomt brukerens ønske om å kjenne egenskapene til den nye terminalen til manzana De blir større og større i en slik grad at terminalen, som ennå ikke er presentert, og heller ikke blir et av de mest populære enhetene i dag.

¿Du skulle ønske du kunne se blikkdeteksjon på den nye iPhone 6?