iPhone 6 kan være helt fleksibel

IPhone 6 kan være fleksibel i sin helhet i henhold til de nyeste publikasjonene. Tilsynelatende vil de av eplet ikke nøye seg med bare en fleksibel skjerm, men de vil jobbe veldig hardt slik at deres nye terminal kan brettes fra alle sider. Hvis de endelig fra Apple klarer å få en slik funksjon på terminalen sin, vil den utvilsomt glede seg over veldig godt salg. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 ville være helt fleksibel

iPhone 6 ville være helt fleksibel

Uten tvil har denne nye nyheten overrasket oss alle ganske mye. Tilsynelatende Iphone 6 Det kan være fleksibelt på alle sider. Dette vil bety enorm robusthet og enorm motstand mot enhver type sjokk, noe som gjør terminalen nesten uknuselig.

I tillegg vil dette nye konseptet også gi enorm bekvemmelighet når du transporterer terminalen hvor som helst eller i lommen.

Slike påstander er helt basert på nye lekkede bilder i nettverket som viser to mulige nye patenter for iPhone 6. Blant disse finner vi igjen med det buede batteriet som vi viste deg i tidligere dager.

Tilsynelatende, og i henhold til patentet, ville batteriet til terminalen også være fleksibelt for å tilpasse seg mobilkonstruksjonen til terminalen.

Iphone 6

Det er tydelig at vi gjerne vil se endelig anvendt sagt teknologi til iPhone 6, men dessverre mangler slik informasjon offisiell gyldighet, så den kan bli utsatt for alle slags endringer i løpet av de neste ukene.

Inntil Apple har snakket, har vi ikke noe annet valg enn å nøye oss med nye spekulasjoner og våre egne illusjoner.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi prøve å gjøre denne ventingen mer behagelig ved å holde deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til den etterlengtede iPhone 6.