iPhone 6 kommer i juni 2014

De siste dagene har det blitt spekulert mye om den endelige datoen den skal presenteres. Iphone 6. Vi har kunnet observere flere datoer som går fra i år til slutten av neste 2014. Nå, i dag, har det blitt spekulert i at dette Iphone 6 Den kommer ut neste juni 2014. Alle detaljer nedenfor.

iPhone 6 kommer i juni 2014

iPhone 6 kommer i juni 2014

Først av alt, og som du kanskje allerede har forestilt deg, er det verdt å si at denne nye foreslåtte utgivelsesdatoen for Iphone 6 den er ikke støttet av offisielle kilder, så alle disse detaljene kan bli berørt igjen i løpet av dagene.

Når det er sagt alt dette, har det i dag blitt publisert i et populært engelsktalende forum relatert til sektoren, at iPhone 6 kommer neste juni 2014 sammen med en ny generasjon av Apples smartwatch, iWatch.

Denne nye foreslåtte datoen for den endelige lanseringen av Iphone 6 Det kan være sant, siden ryktene om at dette ville bli utgitt i samme 2013 taper styrke når vi kommer nærmere neste 2014.

For øyeblikket er dette all den informasjonen som er kjent til dags dato. Vi må bare vente på pasienter til vi vet nye detaljer for å kunne være av offisiell karakter relatert til et eller annet aspekt av dette Iphone 6.

Som alltid anbefaler vi at du følger med på nettet for å bli informert til enhver tid om nyheter og / eller rykter som har noe med den nye Cupertino-terminalen å gjøre.

Tror du Apple offisielt vil gi ut det nye Iphone 6 neste juni 2014?.