iPhone 6 kommer i september med to størrelser

Apples iPhone 6 lanseres i september og vil være tilgjengelig i to størrelser, en 4,7-tommers og en 5,5-tommers, sistnevnte koster € 100 mer.

Disse terminalene har interessante nyheter på vei ut, blant de viktigste skiller seg ut den største skjermstørrelsen i tillegg til å være “bredere”, et aspekt som alltid ble kritisert spesielt, siden de bredere terminalene er mer behagelige å skrive, lese osv.

Det var tydelig at eplefirmaet før eller siden måtte gjøre det tilpasse seg litt til trinnene som konkurransen har tatt som brukerne ser ut til å være mer fornøyde med.

Bilde - iPhone 6 kommer i september med to størrelser

Som vi ser på bildet, vil disse to nye iPhone-modellene ha en lettere skjerm med buet glass og sensorer med kapasitet til å detektere forskjellige trykknivåer. Den siste iOS 8-programvaren vil følge dem, med betydelig kraft på grunn av sin prosessor A8 som vi kan glede oss over i en oppløsning på 1704 x 960 px.

Apple vil også innlemme safir krystall For å beskytte hovedskjermen mot støt eller riper, ser det ut til at denne funksjonaliteten bare er tilgjengelig for 5,5-tommers iPhone 6. De vil også ha en nytt kamera med en 8 megapiksler sensor.

Bilde - iPhone 6 kommer i september med to størrelser

I dette komparative bildet kan vi se det De er større enn iPhone 5S, hvis skjerm er 4 tommer.

Disse to modellene av iPhone 6, kommer til begynne å produsere neste måned slik at de i september er klare til å starte frakt, eller i det minste den minste modellen som tilsvarer 4.7“.

Apple ser ut til å ha rett med sine to spill fullt tilpasset brukere som mer enn ett vi ropte etter. Kommer snart vil vi ha mer informasjon om disse iPhone 6, men for øyeblikket om en uke begynner de å bli produsert for være klar til september.

Hva synes du om iPhone 6?

Via: Bloomberg